Artiesten

Grappige Zaken verzorgt de (theater) boekingen voor een aantal cabaretiers/comedians, nl. Oscar Arnold, Klaas Prins,  Arjan Kleton en Wouter Monden.

Naast onze eigen cabaretiers, programmeren wij ook veelvuldig gast acts voor shows, zoals bv. Mark Waumans, Martijn Oosterhuis, Victor Luis van Es, Steven Brunswijk (Braboneger), Johan Goossens, Paul Schoolderman, Vincent Geers, Roovers & van Leeuwen, Harry Glotzbach, Bob Maclaren, Ruud Smulders, Marco Lopes en Frederique Arnold. Verder verzorgt Grappige Zaken ook de productie en boekingen voor TRYO, de finalistentournee van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het stand up comedy collectief

"De Kleinste Comedy Club van Nederland."

Uiteindelijk willen wij een kwalitatief hoogwaardige productie afleveren waarbij zowel het theater (of bedrijfsoptredens) als het publiek tevreden naar huis gaat. En dat alles onder omstandigheden waarbij ook de cabaretiers kunnen genieten.

OSCAR ARNOLD

Show:  Einde-van-de-wereld-conference, deel 1

Palmares: Publieksprijs Talent Award Utrecht International Comedy Festival 2014,

Halve finalist VARA Leids Cabaret Festival 2016 

Oscar Arnold is zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Zo’n eenling, zo’n nerd. Zonde dat je er nooit zoveel tijd in stak, want soms zijn die mensen behoorlijk grappig. Zo ook Oscar. In zijn korte carrière wint hij de Talent Award  op het Utrecht International Comedy Festival, staat hij in de finale van de Comedy Slam en in de halve finale van het VARA Leids Cabaret festival. Oscar is een slome duikelaar die de ene na de andere one-liner door de zaal heen knalt, in slow-motion in zijn geval. Wees voorbereid, verwacht geen snelle jongen, verwacht geen hippe comedian die high-fived met het publiek. Verwacht… Oscar!

www.oscarnold.nl

KLAAS PRINS

Show:  Maar nog niet helemaal

Palmares:  Finalist Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015, Publieksprijs Leeuwarder Cabaretfestival 2014

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma's als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment werkt Klaas aan zijn eerste avondvullende programma.

www.klaas-prins.nl

WOUTER MONDEN

Show:  Zomaar

Palmares: Culture Comedy Award.De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter won de Culture Comedy Award, is wekelijks te horen op Q-Music, en is de vaste publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss.

www.woutermonden.nl

ARJAN KLETON

Show:  Met de fles groot gebracht

Palmares:  Publieksprijs Talent Award International Comedy Festival Rotterdam 2015, finalist Utrecht Cabaret Festival 2016.

Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgt en dat is precies wat hij als comedian zijn publiek ook wil bieden, een leuke avond! Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol.

Iedere vrijdag sluit Arjan (sport)week af op AllSportsRadio

www.kletoni.com