top of page

Esther van der Voort

Grappige Zaken-HW-Esther van der Voort.jpg

foto: Hélène Wiesenhaan

Esther van der Voort gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s. Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoor- zitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling 'Mama is boos' vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen.

 

Dagvoorzitter

Esther van der Voort is een verfrissende verschijning in haar vakgebied. Haar passie: mensen verbinden. Als dagvoorzitter en als comedian. Een dag is pas geslaagd als mensen elkaar gevonden hebben op inhoud, in sfeer of in de lach. 

Esther heeft jaren voor de overheid gewerkt. Esther is met haar achtergrond dus gewend om zich snel te verdiepen in ingewikkelde materie maar weet daar met haar humor en haar nuchtere kijk voor iedereen begrijpbare kost van te maken. En ook bij de overheid was zij net even anders dan de rest. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg. Haar achtergrond als comedian geeft haar alle handvatten die nodig zijn om de sfeer van uw bijeenkomst in de door u gewenste richting te sturen. Daarbij verliest zij het resultaat niet uit het oog. Esther is doelgericht dat kan ook niet anders als moeder van vier kinderen. Grote kans dat u aan het einde van uw bijeenkomst met meer resultaten naar huis gaat dan u van te voren bedacht had.

 

“Esther van der Voort is recht voor z’n raap en heeft heel wat van zich af te praten. En dat doet ze met vreselijk sterke humor” – Utrecht International Comedy Festival

esthervandervoort.com

Download bio

Portret (Grappige Zaken)

Dagvoorzitter

.

bottom of page