top of page

Festivals

Op het VARA Leids Cabaret Festival 2016 wist Oscar Arnold met zijn unieke stijl de halve finale te halen.

Uit het juryrapport: "De eerste minuten van de voorstelling behoren tot de grootste verassingen van dit festival.Na dit ijzersterke bijna mechanische begin verandert de voorstelling langzaamaan in een bizarre verzameling grappen. Oscar Arnold speelt heel slim met ideeën van oprechtheid versus geslotenheid, met de authenticiteit van zijn podiumpersonage en het gekunstelde ervan.

De publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival ging in 2015 naar Mark Waumans.

Uit het juryrapport: “Mark staat ‘zeker’ op het toneel. Hij vertelt vlot en met een uitgestreken gezicht. In hoog tempo vuurt hij anekdotes en sterke grappen op ons af. En dat alles op één vierkante meter.”

Esther van der Voort won in 2014 de Juryprijs Talent Award van het International Comedy Festival Rotterdam. Een jaar later (in 2015) won Arjan Kleton de Publieksprijs Talent Award op datzelfde festival

Mark Waumans behaalde in 2015 de finale van de  Culture Comedy Award.

Na audities, halve finales en een spetterende finale won Oscar Arnold de Talent Award op Utrecht International Comedy Festival 2015. De andere winnaar was Marco Lopes.

Het Groninger Studenten Cabaret Festival heeft een indrukwekkende lijst aan oud-winnaars, zo wonnen o.a. Theo Maassen, Anne-Jan Toonstra, Johan Goossens, Pieter Verelst, Kirsten van Teijn en Martijn Kardol het festival.

De finalisten van 2016 tourden door Nederland en deze finalistentournee met Benjamin van der Velden, Andries Tunru en Selma Visscher werd gepresenteerd door Arjan Kleton en Esther van der Voort.

Oscar Arnold doet in 2017 mee aan het GSCF.

bottom of page