top of page

Jacob Spoelstra

Grappige Zaken-HW00433.jpg

foto: Hélène Wiesenhaan

Jacob Spoelstra, Cabaretier, Fries, droog.

 

Jacob Spoelstra is één van de vaste comedians van het Comedy Café, lid van Knock Out Comedy Crew en hij schrijft voor meerdere cabaretiers en televisie programma’s.

Jacob was te horen op radiostations 3FM, Radio 2 en Radio Veronica en te zien met een special op Comedy Central en 101TV. Daarnaast trad hij op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters en zelfs de EO Jongerendag (jawel!).

www.jacobspoelstra.nl

Kezellig! (teaser)

Jacob bij 101 Comedy

Jacob Spoelstra en Noenkoe-Oudejaarsconference 2024 (foto Helene Wiesenhaan)-01.jpg

foto: Hélène Wiesenhaan

De boomer en het engeltje

Oudejaarsconference 2024

Na twee eerder succesvolle edities is het nu de derde keer dat Jacob Spoelstra zich waagt aan een oudejaarsconference. Dit keer met zijn dochter, Noenkoe, omdat zijn scherpe conference ook mooie liedjes verdienen van iemand die wel kan zingen.

 

Ze hebben allebei hun eigen kijk op het afgelopen jaar. Vader en dochter. Hij, de scherpe stand-up comedian, zij de liedjesmaker met een stem als een engeltje. Hij de boomer die de wereld ziet veranderen, zij het engeltje, die vindt dat de wereld niet snel genoeg verandert. Twee generaties met elk hun eigen kijk op het afgelopen jaar. De ene zo woke als een bos wortels, de ander ziet zijn stukje vlees heel langzaam verdwijnen.  

 

De boomer en het engeltje vertelt het verhaal van 2024 van 2 kanten: een zachte en een andere kant. Scherpe stand-up comedy omlijst met de liedjes die 2024 kleurden.

 

bottom of page