Please reload

Recente berichten

Dave Felida wint Leeuwarder Cabaret Festival

February 9, 2020

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Esther & Arjan presenteren finalistentournee GSCF

March 13, 2017

Afgelopen zaterdag presenteerde Esther van der Voort de finalistentournee van het Groninger Studenten Cabaret Festival in theater 't Pesthuys in Maastricht. Alle drie de finalisten wonnen dit jaar een prijs; Selma Visscher won de juryprijs, Andries Tunru de publieksprijs en Benjamin van der Velden ging naar huis met de persoonlijkheidsprijs. Naast Esther van der Voort presenteert ook Arjan Kleton een aantal avonden van de finalistentournee. Donderdag 23 Maart strijkt de finalistentournee neer in Enschede, met Arjan Kleton als presentator.

.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags