Please reload

Recente berichten

Dave Felida wint Leeuwarder Cabaret Festival

February 9, 2020

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Klaas Prins bij Grappige Zaken

March 16, 2017

Grappige Zaken is trots om te mogen melden dat we samen gaan werken met Klaas Prins ! Deze cabaretier werkt momenteel hard aan zijn eerste avondvullende voorstelling;  "Maar nog niet helemaal". Klaas Prins stond vorig jaar in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en won in 2014 de Publiekprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Vanaf volgend seizoen zal Klaas dus avondvullend gaan en is hij te boeken via Grappige Zaken, ook zal Klaas regelmatig gaan try-outen met TRYO. 

 

rins ook te boeken voor line-up shows en bedrijfsoptredens.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags