Please reload

Recente berichten

Dave Felida wint Leeuwarder Cabaret Festival

February 9, 2020

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

De Kleinste Comedy Club van Nederland on tour

January 10, 2018

De comedians van De Kleinste Comedy Club van Nederland organiseren al enkele jaren een maandelijkse try-out avond in het prachtige Torpedo Theater in Amsterdam. Maandelijks komen een aantal van hen in dit prachtige theatertje bij de Nes nieuw materiaal testen en iedere eerste dinsdag van de maand nodigen zij bevriende comedians en cabaretiers uit die daar ook materiaal komen uit testen op het publiek. De 6 comedians van De Kleinste Comedy Club van Nederland timmeren individueel al langer aan de weg en wonnen diverse prijzen. 

Het is nu mogelijk om een stand up comedy line-up show te boeken in uw theater van de Kleinste Comedy Club van Nederland. Een professionele show verzorgen, bestaande uit 1 host, 4 comedians (waarvan drie

 

 van DKCCVNL) en de line-up wordt gecompleteerd door een opkomend comedy talent. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags