top of page

De Kleinste Comedy Club van Nederland on tour

De comedians van De Kleinste Comedy Club van Nederland organiseren al enkele jaren een maandelijkse try-out avond in het prachtige Torpedo Theater in Amsterdam. Maandelijks komen een aantal van hen in dit prachtige theatertje bij de Nes nieuw materiaal testen en iedere eerste dinsdag van de maand nodigen zij bevriende comedians en cabaretiers uit die daar ook materiaal komen uit testen op het publiek. De 6 comedians van De Kleinste Comedy Club van Nederland timmeren individueel al langer aan de weg en wonnen diverse prijzen.

Het is nu mogelijk om een stand up comedy line-up show te boeken in uw theater van de Kleinste Comedy Club van Nederland. Een professionele show verzorgen, bestaande uit 1 host, 4 comedians (waarvan drie

van DKCCVNL) en de line-up wordt gecompleteerd door een opkomend comedy talent.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page