top of page

Wouter Monden met 'Zomaar' in première op Utrecht International Comedy Festival

Wouter Monden​ zal 'Zomaar' op 6 & 7 April gaan spelen op het Utrecht International Comedy Festival​ in TivoliVredenburg​. Wij zijn erg trots dat Wouter​ na het festival met 'Zomaar' de Nederlandse theaters in zal gaan en dat deze theatertour door Grappige Zaken geprogrammeerd en geproduceerd gaat worden. In 'Zomaar' gaat Wouter Monden op zoek naar het antwoord op de vraag: “Waarom doe je nou eigenlijk wat je doet?”. Tijdens het schrijven van deze voorstelling geeft Wouter Monden een unieke kijk achter de schermen. In wekelijkse vlogs is tot aan de premiere in 2018 (Utrecht International Comedy Festival) te zien wat er allemaal bij het creatieve proces komt kijken. Zo vertelt Wouter waarom hij doet wat hij doet.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page