December 28, 2019

Please reload

Recente berichten

Wouter Monden aan tafel bij Pauw

October 18, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Primeur voor het Amsterdams Studenten Cabaret Festival bij 25e jubileum editie.

February 1, 2018

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF)

 

​  is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten en in 2018 wordt het ASCF voor de 25e maal georganiseerd.
De finale van het festival zal plaatsvinden op 25 Mei in het DeLaMar Theater​, waar de finalisten zullen strijden om de publieks- en de juryprijs, eerder gewonnen door o.a. De Partizanen​, Tim Fransen​, Pieter Derks​, Alex Ploeg​, Andries Tunru en Kasper van der Laan. Voor het eerst in de geschiedenis zullen de finalisten van 2018 met een finalistentournee ter gelegenheid van het 25e Amsterdams Studenten Cabaret Festival langs Nederlandse theaters touren.
De ASCF finalistentournee is exclusief te boeken via Grappige Zaken​.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons