top of page

Grappige Zaken gaat Comedy Atelier programmeren voor Comedy Café Amsterdam

Vanaf 1 Maart zal de programmering voor de woensdagen in 't Comedy Café Amsterdam verzorgd worden door Grappige Zaken. Waar sinds vorig jaar al met enige regelmatig The Dutch Roast Battles te zien waren in 't Comedy Café, gaat er nu op Woensdag wel meer veranderen. Één keer er maand (laatst woensdag vd maand) The Dutch Roast Battles in de 2e helft van de show, één keer per maand zal ons concept TRYO (trio cabaretiers try-outen) geprogrammeerd worden en op de overige woensdagen Open Podium, met ervaren comedians die nieuwe grappen komen uittesten en nieuw talent die de kans krijgen om in Comedy Café te spelen. Grappige Zaken zal de comedians & cabaretiers boeken voor Dutch Roast Battles & TRYO en zal tevens de planning en communicatie doen betreffende het Open Podium. BIJ TRYO (trio cabaretiers try-outen) kun je op 21 Maart Wouter Monden, Luuk van der Vaart & Sidney Schmeltz verwachten. Op 18 April komen Bart Melief, Klaas Prins & Marieke Peper try-outen en op 16 Mei kunne we gaan genieten van try-outs van Victor Luis van Es, Arjan Kleton en Riza Tisserand.

Alle woensdagen in Comedy Café zullenn

gehost worden door Arjan Kleton.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page