top of page

Zomerstop? Niet helemaal. Onze cabaretiers en comedians zijn namelijk actief op tal van evenementen

Tijdens de zomerse theater pauze is het tijd om ook eens andere grappige zaken te belichten. Zo zijn wij ook erg actief op de zakelijke markt, waar cabaretiers regelmatig worden geboekt om een evenement of congres van wat humor te voorzien.

Zo verzorgt Wouter Monden regelmatig een wrap-up comedy set aan het eind van congressen, zorgt Arjan Kleton voor een lach en een drankje met "Cocktails & Comedy", schrijft en zingt Klaas Prins

speciaal geschreven liedjes en wordt Esther van der Voort veelvuldig ingezet als dagvoorzitter.

Esther heeft ook al behoorlijk naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Sprekers voelen zich gesteund (en zo nodig afgeremd), de mensen in de zaal worden geactiveerd en de organisatie kan op resultaten rekenen. Haar scherpte, betrokkenheid en humor zorgden ervoor dat ze werd gevraagd bij grote bijeenkomsten zoals het intern en extern afscheid van bewindspersonen op het ministerie van SZW, de Sociale Top in Eindhoven (verschillende ministeries), bij de City Deal (BZK) en vele andere bijeenkomsten. Zo zal Esther bijvoorbeeld op 3 September aanstaande dagvoorzitter zijn op het Locatiecongres.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page