December 28, 2019

Please reload

Recente berichten

Wouter Monden aan tafel bij Pauw

October 18, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Cocktails & Comedy één keer per maand bij Comedy Café

January 2, 2019

 

Comedy Café Amsterdam en barkeeper/comedian Arjan Kleton slaan de handen inéén voor Cocktails & Comedy.

 

Cocktails & Comedy is de allerleukste vrijdagmiddagborrel, we maken er gewoon een vrij-mi-co van. Met je collega’s vriendinnen of je date genieten met een cocktail in je hand van het allernieuwste comedy concept in Amsterdam. Iedere laatste vrijdag van de maand treedt Arjan Kleton voor je op, maakt jouw cocktail en hij nodigt zijn favoriete comedians uit om jouw weekend hilarisch in te luiden. De eerste editie is op Vrijdag 25 Januari en tickets koop je online via

https://secure.tix4all.nl/tickets/cocktails-en-comedy-206/ticket

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons