top of page

Cocktails & Comedy één keer per maand bij Comedy Café


Comedy Café Amsterdam en barkeeper/comedian Arjan Kleton slaan de handen inéén voor Cocktails & Comedy.

Cocktails & Comedy is de allerleukste vrijdagmiddagborrel, we maken er gewoon een vrij-mi-co van. Met je collega’s vriendinnen of je date genieten met een cocktail in je hand van het allernieuwste comedy concept in Amsterdam. Iedere laatste vrijdag van de maand treedt Arjan Kleton voor je op, maakt jouw cocktail en hij nodigt zijn favoriete comedians uit om jouw weekend hilarisch in te luiden. De eerste editie is op Vrijdag 25 Januari en tickets koop je online via

https://secure.tix4all.nl/tickets/cocktails-en-comedy-206/ticket

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page