top of page

Theaterpubliek wordt Hooggeleid


De tour is bekend, Sidney Schmeltz gaat de theaters in!

Sidney Schmeltz werd in eerste instantie bekend door zijn tv-optredens bij omroep Powned. Met zijn eigen items bij Powned en zijn YouTube-filmpjes heeft hij een grote groep fans opgebouwd, want Sidney is vooral heel erg Sidney. En die fans kunnen Sidney dus binnenkort in het theater zien.

Zijn spontaniteit, karakteristieke lach en opvallende uitspraken maken Sidney een cultheld. Sisndey kan echtrer veel meer dan alleen grappige filmpjes maken. Hij is een multitalent, een ras entertainer en heeft bovenal een eigen verhaal. Deze geboren artiest treedt op als comedian, rapper en heeft de ambitie om een eigen tv-show te maken.

Deze gediplomeerde reisleider neemt je mee op een tour door zijn eigen leven. Maak kennis met zijn verleden, zijn heden en zijn visie op de toekomst. Stilstaan is geen optie. Stilzitten trouwens ook niet. Hij zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Laat je veroveren door zijn spontantiteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik. Met intelligentiedingen. Want één ding blijft een feit: zijn leven is hooggeleid.

foto: Cooper Seykens

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page