Please reload

Recente berichten

Dave Felida wint Leeuwarder Cabaret Festival

February 9, 2020

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Farbod neemt alvast een kijkje in Deventer voordat hij er aan zijn theatertour begint.

August 21, 2019

In 2018 won de uit Iran afkomstige Farbod Moghaddam de juryprijs op het Leids Cabaret Festival. Een prijs die er mede voor zorgt dat het grote publiek kennismaakt met de cabaretiers van de toekomst. Zo werden de prijzen op "het Leids" in het verleden gewonnen door o.a. Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis & Jansen, Sanne Wallis de Vries, Micha Wertheim, Katinka Polderman en Tim Fransen. Maar hoe gaat dat dan na het winnen van zo'n festival? Dan win je een cabaretfestival, speel je de finalistentour, geef je wat interviews, komt er een impresariaat, maak je een voorstelling en daarmee ga je dan de theaters in. Farbod Moghaddam vroeg zich van alles af tijdens dit proces, maar vooral  "Wie komen er dan naar het theater? Die mensen in Deventer kennen mij niet en ik hun ook niet." Terwijl hij deze zomer vooral druk was met het schrijven en repeteren voor zijn debuut 'Vers van de pers' (onder regie van Titus Tiel Groenesteege) bedacht Farbod iets ludieks. Hij komische duiz

 

endpoot maakte al eerder online video's, speelde mee in de sketches van "Marrokaan geeft rijles" en kreeg het idee voor een ludieke YouTube serie, genaamd "Farbod was hier". De cabaretier reist af naar alle steden, dorpen en buurtschappen waar hij komend seizoen met zijn theatervoorstelling te zien zal zijn en zo gaat Farbod alvast kennismaken. Zijn tournee begint Moghaddam in Deventer, dus was de Iraanse cabaretier onlangs al in de Hanzestad om sfeer te proeven en opnames te maken voor Farbod was hier. 

 

Farbod speelt op 13 September zijn 1e try-out in Theater Bouwkunde in Deventer. Klik hier voor tickets

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags