top of page

Arjan Kleton één van de gezichten van campagne BNNVARA


Loopt jouw date anders dan verwacht? Valt iemand je lastig of voel je je überhaupt niet veilig tijdens het uitgaan? Loop dan naar de bar en vraag naar Angela. Het nieuwe BNN/VARA programma “Make Holland Great Again” probeert uitgaan een stukje veiliger te maken. Met de reeds in Engeland en Australië succesvolle "Ask for Angela" campagne, hopen de makers ook uitgaan in Nederland een stukje veiliger en dus leuker te maken.

Na de uitzending is er via diverse kanalen een commercial verspreid om de campagne “Ask for Angela” te lanceren en inmiddels gaat de video viral op social media. Cabaretier en bartender Arjan Kleton is één van de horeca gezichten in de campagne. Momenteel tourt Arjan met zijn voorstelling “Met de fles grootgebracht” door Nederland. Arjan gaat in zijn voorstelling in op alles wat hij gezien heeft vanachter de bar. V

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page