Please reload

Recente berichten

Dave Felida wint Leeuwarder Cabaret Festival

February 9, 2020

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Ochtendhumør in bedrijfskantine De Stadstuin

March 6, 2020

Tijdens de Utrecht Comedy Week ziet ook een nieuw concept het daglicht. Samen met

 

ontwikkelde Grappige Zaken namelijk Ochtendhumør. In de kantine van het creatieve verzamelgebouw De Stadstuin in de Werkspoorfabriek gaven comedians Huibert-Jan van Roest, Arjan Kleton en Wouter Monden een comedyshow om 08.00 's ochtends!

 

Ochtendhumør is de perfecte energizer op kantoor en kan ook heel goed ingezet worden als kickstart van uw bijeenkomst. Comedian (en voormalig advocaat) Huibert-Jan van Roest heeft er als geen ander gevoel voor om het  "I'm at the office" denken te doorbreken. Als host/MC van Ochtendhumør zorgt hij er samen met 2 andere, bij de doelgroep passende, comedians voor dat uw werknemers of gasten geen last hebben van een ochtendhumeur en de dag met een lachen beginnen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons