top of page

Ochtendhumør in bedrijfskantine De Stadstuin

Tijdens de Utrecht Comedy Week ziet ook een nieuw concept het daglicht. Samen met

ontwikkelde Grappige Zaken namelijk Ochtendhumør. In de kantine van het creatieve verzamelgebouw De Stadstuin in de Werkspoorfabriek gaven comedians Huibert-Jan van Roest, Arjan Kleton en Wouter Monden een comedyshow om 08.00 's ochtends!

Ochtendhumør is de perfecte energizer op kantoor en kan ook heel goed ingezet worden als kickstart van uw bijeenkomst. Comedian (en voormalig advocaat) Huibert-Jan van Roest heeft er als geen ander gevoel voor om het "I'm at the office" denken te doorbreken. Als host/MC van Ochtendhumør zorgt hij er samen met 2 andere, bij de doelgroep passende, comedians voor dat uw werknemers of gasten geen last hebben van een ochtendhumeur en de dag met een lachen beginnen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page