Cabaretière Janneke Jager sluit zich aan bij Grappige Zaken.

Cabaretière Janneke Jager sluit zich aan bij Grappige Zaken.

Tot op heden deed Janneke veel van haar boekingen zelf en was ze verbonden aan agentschap Nela Music. Afgelopen seizoen debuteerde Janneke Jager met haar avondvullende voorstelling 'Femme Façade' in de theaters. Een alom gewaardeerde voorstelling met lovende reacties, die ze (mede door de verplaatste shows vanwege de corona crisis) komend seizoen nog een aantal keer zal spelen.

Janneke sluit zich aan bij impresariaat Grappige Zaken en zal komend seizoen, begeleid door haar twee muzikanten, de eerste try-outs gaan spelen van haar nieuwe voorstelling ‘Fantoomgeluk’ (regie: Titus Tiel Groenestege).

Deze ‘fout-nostalgische cabarettrip’ zal Grappige Zaken opnemen in het aanbod voor 2021/2022 en in overleg zijn er nog enkele data beschikbaar voor ‘Fantoomgeluk’ in aankomend seizoen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square