top of page

Grappige Zaken gaat Max van den Burg vertegenwoordigen

Cabaretier Max van den Burg sluit zich aan bij impresariaat Grappige Zaken. Dit veelzijdige Brabantse podiumbeest stapt over van George Visser Productions naar het jonge impresariaat dat de laatste jaren flink aan de weg timmert in theaterland. Impresario Arjan Kleton is erg blij met de komst van Max van den Burg.


"Voor mij is de komst van Max een bevestiging dat we goed bezig zijn als impresariaat. Vanaf dag één heb ik de (theater)zaken anders aangepakt dan de traditionele impresariaten. Wij denken vanuit de artiest (dat ben ik tenslotte zelf ook), besteden veel aandacht aan PR & marketing en het allerbelangrijkste: er wordt vooral kei- en keihard gewerkt. Grappige Zaken is niet puur gefocust op comedy wat in het begin nog wel eens gedacht werd. Humor is wel een essentieel onderdeel en een vereiste voor onze producties, maar dat kan net zo goed in kleinkunst of klassiek cabaret als met stand-up comedy. De afgelopen 2 jaar sloten Riza Tisserand, Roel C. Verburg, Jim Speelmans, Emiel van der Logt, Davey Turnhout en Janneke Jager zich al bij ons aan en nu met de komst van Max van den Burg wordt die diversiteit nog eens extra benadrukt. Daarbij draait Max al een aantal jaar mee, na het winnen van de Publieksprijs op het prestigieuze cabaretfestival Cameretten tourde hij met 5 voorstellingen door het land. Ik ben echt heel blij en ook wel trots dat hij voor Grappige Zaken kiest"


Vanaf December is Max van den Burg in de theaters te zien met de try-outs van zijn nieuwe voorstelling 'Cultureel Erfgoed'.
Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page