top of page

Limburgs comedytalent Sjoerd Janssen tekent bij Grappige Zaken

Bij Grappige Zaken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en bieden we cabaret talent en funny comedians graag een podium. Wij nemen talenten mee naar de shows van Knock Out Comedy Crew en geven cabaret-talent een kans bij TRYO.

Nu we onlangs Comedy Café Netherlands Utrecht geopend hebben, kunnen we nog intensiever aan de slag met nieuw talent en hebben we extra mogelijkheden voor al onze artiesten.

Wij zijn als impresariaat dan ook heel erg trots dat we kunnen melden dat Sjoerd Janssen zich aansluit bij Grappige Zaken.


Over Sjoerd Janssen

Ken je die grappen die uit de donkerste krachten van je hersenpan opwaaien? Dat je in een opvlieging iets zo grofs bedenkt dat je je de rest van de dag schuldig voelt en in een foetushouding onder de douche gaat liggen huilen? Dit soort grappen vindt Sjoerd Janssen doorgaans maar lafjes, dus zet je schrap.

Sjoerd Janssen (Maastricht, 1991) is een zeldzaam comedy-talent uit Limburg met een voorliefde voor zwarte humor en harde jokes, die hij vervolgens op karakteristieke en gortdroge wijze weet te brengen. Hierdoor vraag je je als publiek af, hoe hij het voor elkaar kreeg je hier zo hard om te laten lachen. Meteen vanaf zijn eerste optredens op open podia viel hij meteen op en inmiddels trad Sjoerd Janssen op in comedyshows in theaters en podia door het hele land en speelde hij in comedyclubs Comedy Café, Toomler en Club Haug.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page