top of page

Impresariaat

Zakelijk

Heeft u er ooit aan gedacht om een cabaretier of comedian in te huren of te boeken voor uw bedrijfsfeest, congres, personeelsfeest of ander zakelijk evenement? Een cabaretier of stand up comedian brengt er wat humor in en zo zorgt u ervoor dat uw boodschap blijft hangen. Door bij Grappige Zaken een comedian of cabaretier te boeken, weet u zeker dat er met u mee gedacht wordt, uw belang doelstellingen staan voorop.

Grappige Zaken doet als impresariaat niet alleen de boekingen, maar ook de PR en artist management voor inmiddels 17 cabaretiers en comedians. Daardoor bent u als opdrachtgever verzekerd van korte lijnen, wij zijn geen doorgeefluik, maar denken met zowel de artiest als met de evenement

organisator of opdrachtgever mee.

U kunt een cabaretier/comedian boeken als afsluitende act, maar u kunt ook kiezen voor cabaret op maat, een wrap up na afloop van uw congres of wellicht denkt u aan een cabaretier als dagvoorzitter?

Grappige Zaken verzorgt exclusief de (theater)boekingen voor

Oscar Arnold, Arjan Kleton, Ronald Smink, Klaas Prins, Wouter Monden, Sidney Schmeltz, Riza Tisserand, Esther van der Voort, Jacob Spoelstra,

Joey & Dave, Davey Turnhout, Dave Felida, Jim Speelmans, Huibert-jan van Roest, Janneke Jager en Roel C. Verburg & Harry Glotzbach.

Naast onze eigen cabaretiers en comedians boeken wij ook veelvuldig andere cabaretiers/comedians voor shows en zakelijke evenementen. Wij gaan eerst met de opdrachtgever in gesprek, zodat wij goed in kunnen schatten wat uw doelstellingen zijn. Wij leveren maatwerk en gaan dus gericht voor U aan de slag, zodat we de juiste cabaretier of stand up comedian voor uw evenement kunnen boeken.

Grappige Zaken heeft een aantal al bewezen eigen concepten die het aanbiedt op de zakelijke markt.

Cocktails & Comedy is letterlijk een heerlijke combinatie verzorgd door voormalig  top bartender Arjan Kleton. Na het spelen van een deel van zijn voorstelling of maatwerk optreden, kruipt Arjan achter de bar om cocktails te maken voor uw medewerkers om uw bedrijfsborrel te starten of geeft Arjan een cocktail workshop aan u en uw collega's op het personeelsfeest.

Comedy & Guitars is een super entertainende en onwijs interactieve muzikale comedyshow door top comedians Roel C. Verburg en Harry Glotzbach. Geweldig op uw bedrijfsfeest, als afsluiting van uw congres of ander evenement.

Ochtendhumør is de perfecte energizer op kantoor en kan ook heel goed ingezet worden als kickstart van uw bijeenkomst. Comedian (en voormalig advocaat) Huibert-Jan van Roest heeft er als geen ander gevoel voor om het  "I'm at the office" denken te doorbreken. Als host/MC van Ochtendhumør zorgt hij er samen met 2 andere, bij de doelgroep passende, comedians voor dat uw werknemers of gasten geen last hebben van een ochtendhumeur en de dag met een lachen beginnen.

4990.jpg
Cocktails & Comedy

Geschikt voor:

Bedrijfsfeest, congres of receptie.

Arjan Kleton

Cabaret/comedy show gevolgd door cocktail catering of workshop

190521TerHaar181_edited.jpg
Dagvoorzitter

Geschikt voor:

Seminar, congres, debat of andere bijeenkomsten.

Esther van der Voort, Wouter Monden,

Janneke Jager, 

Huibert-Jan van Roest e.a.

Dagvoorzitter, moderater of presentator.

FLYERVZ.JPG
Comedy & Guitars

Geschikt voor:

In overleg breed inzetbaar.

Roel C. Verburg & Harry Glotzbach

Muzikale comedy show.

9773.jpg
Cabaret op maat

Geschikt voor:

Congres, evenement, studentenvereniging of zelfs een verjaardag.

 Div. comedians

1 of meerdere cabaretiers of comedians met materiaal dat perfect aansluit op de gelegenheid, het event en/of doelgroep.

4844.jpg
Ochtendhumør

Geschikt voor:

Congres, evenement of kantoor.

Huibert-Jan van Roest +div. comedians

Stand-up comedy show als kick starter van de dag. 

foto: Zuzana Gazdikova
Informatie of offerte aanvragen

Voeg een korte omschrijving van uw wensen en evt. vragen toe.

Informatie of offerte aanvragen

Uw bericht is goed ontvangen, wij nemen binnen 2 uur contact met U op!

.

bottom of page