top of page

Grappige Zaken presenteert Miles Comedy Night #3

Morgen avond vindt in Amersfoort alweer de derde editie van de Miles Comedy Night plaats. Café Miles verwelkomt normaliter veel muzikanten op het podium, maar de jazzclub achtige setting leent zich ook perfect voor een avond stand-up comedy. De avonden worden gehost door de Amersfoorter Arjan Kleton en Grappige Zaken verzorgt de programmering. De vorige edities werden erg goed bezocht, met optredens van o.a Ruud Smulders, Steven Brunswijk (Braboneger), Oscar Arnold, Bob MacLaren, Fabian Francisus, WestSaid, Mark Waumans en Victor Luis van Es waren dit twee heerlijke avonden met stand-up comedy van de bovenste plank.

Op dinsdag 24 januari staan Paul Schoolderman, Vincent Geers, Klaas Prins, Esther van der Voort en Martijn Oosterhuis op het podium. Aanvang 20.30

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page