top of page

Finalistentour ASCF start in uitverkocht Theater Pepijn

De drie finalisten van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival starten komende vrijdagmeteen goed. We beginnen de finalistentournee namelijk in een uitverkocht Theater Pepijn in Den Haag.


De drie cabaret talenten Marjolein Charlotte van Vliet, Ilse Bakker en Luuk Weggemans (winnaar van de jury- en publieksprijs) spelen tot eind December nog in diverse theaters door het land, een hele mooie gelegenheid voor deze jonge makers om ervaring op te doen en aan zowel hun performance te werken alsmede gelijk publiek op te bouwen. Check de agenda voor alle speeldata.Op dit moment is Grappige Zaken alweer druk bezig met de tournee planning voor de finalistentournee van volgend jaar. Wilt u jong cabaret talent ook de kans geven in uw theater om zich verder te ontwikkelen, boek dan nu alvast een voorstelling met de finalisten van het cabaret festival van 2024.


Voor Luuk Weggemans werd het Amsterdams Studenten Cabaret festival o.a. gewonnen door Tim Alpherts, Alex Ploeg, Davey Turnhout, Thjum Arts, Andries Tunru, Kasper van der Laan, Kim Schuddeboom, Tobi Kooiman, Merijn Scholten en Pieter Derks. Een mooi lijstje toch? Neem gerust contact op met Grappige Zaken en boek ze meteen!


Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page