top of page

Sidney Schmeltz en Grappige Zaken gaan samenwerken

Sidney Schmeltz sluit zich aan bij Grappige Zaken! Sidney werd in eerste instantie vooral bekend door zijn optredens bij POWNews.

Inmiddels heeft deze Amsterdamse cultheld bijna 100.000 volgers op Instagram, zijn YouTube filmpjes werden miljoenen keren bekeken en hij heeft zelfs een aantal songs uitgebracht,. Wat veel mensen nog niet wisten, is dat Sidney regelmatig optreed als comedian. Samen met regisseur Jeffrey Spalburg ontwikkelt hij momenteel zijn solo show "Hooggeleid". Komend seizoen zal Sidney gebruiken om te gaan try-outen en te schaven aan de voorstelling om in 2019/2020 op tournee te gaan langs de Nederlandse theaters. Grappige Zaken is trots op deze unieke samenwerking, Sidney maakt ons hooggeleid G.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page