top of page

Nieuwbij Grappige Zaken: Knock Out Comedy Crew

Grappige Zaken presenteert vol trots Knock Out Comedy Crew Zes comedians, met zes totaal verschillende karakters. Jarenlang organiseerden ze samen try-out shows in het idyllische Torpedo Theaterbij de Nes in Amsterdam. Legendarische avonden waarbij ook veel bekende stand up comedians materiaal kwamen testen in "De Kleinste Comedy Club van Nederland". Ze stopten na vijf seizoenen met het organiseren van deze shows, maar de onderlinge vriendschap bleef.

Onlangs ontstond het idee om weer echt samen op te gaan treden, met een heuse tour. Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan, Jean van Seventer en Dave Felida.

Foto: Helene Wiesenhaan

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page