top of page

Davey Turnhout en Dave Felida roasten elkaar met snoeiharde roast jokes op Utrecht International Com

Comedians Davey Turnhout en Dave Felida roastten elkaar op het Utrecht International Comedy Festival 2020 tijdens Dutch Roast Battles in Tivoli Vredenburg. Op dit comedy festival werd de 1e dag afgesloten met Dutch Roast Battles en daar roast ten de goede vrienden en comedians Davey Turnhout en Dave Felida elkaar. Deze comedians zijner goed in roasten, ze hebben het vaker gedaan,. Zo werd Davey Turnhout na een seizoen lang roasten op Dutch Roast Battles in Comedy Cafe Amsterdam uitgeroepen tot Rast Baas 2017. Zijn goede vriend Dave Felida kreeg dat seizoen de prijs voor de meest creative roast joke van Dutch Roast Battles uit handen van Bob Maclaren (Comedy Cafe Amsterdam) en roast referee Arjan Kleton.

Maar op Utrecht International Comedy Festival 2020 mochten Davey Turnhout en Felida eindelijk eens tegen elkaar opnemen in een roast battle. ze zijn goede vrienden, zijn. allebei lid van Knock Out Comedy Crew, maakten samen de Reutelpuppy Podcast en in deze geweldige roast battle sparen ze elkaar niet. Verwacht keiharde jokes, nietsontziende roast grappen over dode vaders en andere hilarische maar keiharde jokes van hoog niveau in deze Dutch Roast Battle tussen Davey Turnhout en Dave Felida. Roast Referee is comedian Arjan Kleton, lokatie is de Pandora Club in TivoliVredenburg in Utrecht. Live opgenomen op vrijdag 6 Maart 2020 Productie en concept: Grappige Zaken

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page