top of page

Speciale zomerprogrammering; Comedy Camper

De Comedy Camper zal in Juni, Juli en Augustus 2021 door het land heen reizen.

De comedians en cabaretiers staan te popelen om weer op te mogen treden. Maandenlang zaten ze thuis en schreven ze nieuw materiaal en nieuwe grappen en deze zomer willen ze die maar al te graag delen met live publiek. Waar dat normaliter in theaterzalen gebeurt zal dat komende zomer buiten moeten gaan gebeuren, mede ingegeven door de huidige situatie en de bijbehorende beperkingen.


Meerdere comedians/cabaretiers reizen en verblijven in de Comedy Camper en zullen hiermee optreden bij (openlucht)theaters, terrassen, en pop-up evenementen. Iedere voorstelling treden er 4 cabaretiers/comedians op.

De Comedy Camper doet deze zomer Woerden, Laren, Amersfoort, Wijchen, Aalden, Den Helder, Veendam, Maassluis, Den Haag, Weert en Sneek aan. In samenwerking met Het Klooster, Brinkhuis, het Nieuwe Stadsterras, Theater 't Mozaïek, Theater Hofpoort, Theater de Kampanje, Theater Dakota, Theater VanBeresteyn, Theater Koningshof, Munttheater en Poppodium 't Bolwerk organiseren we daar shows op diverse (buiten)podia.

留言


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page