top of page

Arjan Kleton

Oscar Arnold is zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Zo’n eenling, zo’n nerd. Zonde dat je er nooit zoveel tijd in stak, want soms zijn die mensen behoorlijk grappig. Zo ook Oscar. In zijn korte carrière wint hij de Talent Award  op het Utrecht International Comedy Festival, staat hij in de finale van de Comedy Slam en in de halve finale van het VARA Leids Cabaret festival. Oscar is een slome duikelaar die de ene na de andere one-liner door de zaal heen knalt, in slow-motion in zijn geval. Wees voorbereid, verwacht geen snelle jongen, verwacht geen hippe comedian die high-fived met het publiek. Verwacht… Oscar!

www.oscarnold.nl

Bartender/cabaretier Arjan Kleton heeft achter de bar in de loop der jaren heel veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond en keihard lachen!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium bedient Arjan zijn publiek met een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een hoge grapdichtheid.


Na de première van zijn eerste solo programma ‘Met de fles grootgebracht’ werd Arjan in de pers ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd, een mooiere recensie was voor hem eigenlijk niet denkbaar. Deze voorstelling werd uiteindelijk opgenomen in een uitverkochte schouwburg en op televisie uitgezon- den door BNNVARA. Uitverkocht ten tijde van de 1,5 meter capaciteit, dat dan weer wel. Maar meteen met zijn debuut op de buis, dat telt.

Arjan Kleton won de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam 2015. Verder was hij te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, VPRO, ESPN, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in zijn eigen comedyclub aan de Oudegracht in Utrecht.

ww.kletoni.com

Grappige Zaken-HW-Arjan Kleton.jpg

foto: Hélène Wiesenhaan

trailer 'Met de fles grootgebracht'

    .

trailer 'Sluitingstijd'

bottom of page